lauantai 27. joulukuuta 2014

REPORANKANA

Ihana, kauan odotettu loma! Ja vielä sellainen loma, ettei ole mitään remontti projektia päällä!

Rauhallinen Jouluaatto oman perheen kesken on nyt vietetty. Tänä Jouluna emme lähteneet pohjoiseen, eikä sieltä tullut ketään meille. Vietimme siis aaton aivan omaan tahtiin. Katsoimme Joulurauhan julistuksen ja nautimme siitä, ettei mitään tarvinnut enää tehdä. Saunoimme ja söimme itsemme ähkyyn. Olin varmaan ollut vuoden aikana erityisen kiltti, kun Joulupukki toi minulle uuden kameran. Ihanaa kun nyt on kamera, josta kuvat voi ladata koneelle ilman mitään erillistä kortin lukijaa.

Kamera on Sony Cyber-shot DSC-HX50V johon löytyy tarkemmat tiedot täältä.


Olen testannut kameraa vasta muutaman päivän ja olen tykännyt todella paljon. Kamera mahtuu taskuun ja näin ollen sitä pystyy kuljettamaan mukana todella näppärästi. Järkkäri mukana kuljettaminen olisi vaatinut aina jonkun laukun. Minulle kameran pieni koko on iso plussa.
Testailin myös kuvata maisemia liikkuvasta autosta. Aivan mahtavaa! Ei tullut vauhtiraita kuvaa, vaan kamera nappasi tarkan kuvan jopa vauhdista.

Tykkään aivan mielettömästi!

Tässä muutama otos kameralla ilman mitään jälkeenpäin tehtyjä säätöjä.
2 kommenttia:

 1. Taisit saada juurikin sen kameran, jota itse yritin itselleni ostaa, mutta myyjä esti (omalla käytöksellään, ei muuten) aikeet ja jouduin ostamaan vastaavan, mutta eri merkkisen toisaalta.

  Näppärä koko (ja ainakin mulle plussana toimivat automaattisäädöt..) on kyllä mainio yhdistelmä. Ja kauniilta näyttää sun koe-otokset.

  Iloisia kuvaushetkiä ja vuoden viimeisiä päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun kuvaaminen on tehty helpoksi. Olen yrittänyt opetella noita valotuksia ja kaikkea muuta, mutta huonolla tuloksella. Automaattisäädöt on loistava keksintö. Ihan varmasti vain joku nainen on keksinyt tuon ;-)

   Poista