sunnuntai 9. marraskuuta 2014

KENKIÄ, KENKIÄ, KENKIÄ

Minä rakastan kenkiä! Etenkin korkkareita. Sellaisia joissa on ihana korkea korko. Sellaisia siroja ja naisellisia. Onneksi pystyn työssäni sellaisia käyttämään. Viikko sitten Fashion Store sulki outlet myymälänsä Helsingissä ja myi lähes kaikki tuotteensa alennuksella pois. Itsekin kävin hakemassa sieltä yhdet uudet korkkarit. Olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta kun tuo keittiö on edelleen maksulistalla, niin päädyin ostamaan vain yhdet uudet korkkarit.


2 kommenttia:

 1. Vau! Tässä olis nyt sit toinen selkeä eroavaisuus (Halloweenin lisäksi) meillä, kun meikäläinen on tällainen littapohjakenkäilijä, joka ei pysty edes kuvittelemaan korkkarikävelyä. Hui. Ei vaan onnistu. Yritetty on, mutta oon tainnu syntyä läskipohjat jalassa :D.

  Rispektiä ja ihailua kyllä tulee täältä ja rutkasti, jos noilla kaunottarilla ihan muina tyttöinä työpäivän tepsuttelet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tartte kokopäivää kävellä. Siinä vaiheessa siirtyisin ilomielin matalampiin kenkiin :) Nytkin katson tarkkaan seuraavan päivän ohjelman. Jos joudun liikkumaan paljon, niin valitsen hieman matalammat korot.

   Nyt olenkin siinä tilanteessa, ettei mulla ole oikein kunnon matalia kävelykenkiä :(

   Poista