lauantai 4. lokakuuta 2014

UUSI KIVITASO

Jokunen aika sitten kerroin täällä millainen surkeiden sattumusten sarja meitä koetteli. Pari kuukautta käytössä olleeseen kivitasoon tuli jostain syystä halkeama.


Ei auttanut muu kuin olla yhteydessä keittiön toimittajaan, jonka kautta alkoi selvitys kuka vastaa halkeamasta. Kivitason valmistajan mukaan tasoilla takuu ei koske sahattuja aukkoja, jollaiseen meillä halkeama tuli. Vastaavaa ei kuulemma ollut aikaisemmin tullut vastaan. Olimme yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön josta tuli päätös, että vakuutus korvaa tason jos valmistaja sitä ei korvaa.

Heti päätöksen saamisen jälkeen tilasimme uuden tason. Maanantaina se tuli ja tiistaina kävi sähkömies irroittamassa lieden ja pistorasian. Keskiviikkona kaksi nuorta miestä kävi asentamassa tason takaisin paikoilleen. Pakkasivat ja siivosivat vanhan tason odottamaan kuljetusliikkeen noutoa. Yritin ottaa kuvia tästä tilanteesta, mutta minulla oli seurana sellainen linssilude, ettei tämän parempia kuvia saatu.Torstaina oli liesi taas kytketty paikoilleen ja meidän elämä palasi normaaleihin uomiinsa.

Kivitaso lähti takaisin tehtaalle tutkittavaksi. Tulihan siitä tietysti laskukin, joka lähetettiin vakuutusyhtiölle. Toivotaan että tämä taso on kestävämpi :)

2 kommenttia:

 1. Hmmmm. Jotenkin sitä vois kuvitella, että kivitasoon ei saa tulla halkeamia..
  Mutta ilmeisesti aina löytyy joku pienillä kirjaimilla kirjoitettu pykälä.

  Onneksi vakutuusyhtiö korvaa. Ja jälkeen meidän oman keväisen onnettomuuden ja sen kuinka hyvin vakuutusyhtiö sen hoiti, olen kaikille puhunut heistä vain hyvää. Ennen tuli aina purnattua vakutuusmaksuista, mutta ei enää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En purnaa kyllä minäkään. Vakuutusyhtiö korvasi aikaisemmin tyttären puhelimen ja nyt tuon kivitason. Kaikki toiminut vakuutusyhtiön kanssa aivan loistavasti.

   Poista